// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO RAZIE a polițiștilor în Alba Iulia și localitățile arondate: O persoană reținută, peste 200 de mașini verificate, controale la firme și amenzi de peste 45.000 de lei

IPJ Alba a desfășurat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Alba Iulia şi pe raza localităţilor rurale arondate, pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi  contravențiilor.

 Au fost legitimate 293 de persoane, verificate 241 de autovehicule şi 34 de societăţi comerciale şi au fost identificate 8 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. A fost luată măsura reţinerii faţă de o persoană.  

Potrivit IPJ Alba, luni, 29 ianuarie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Municipiului Alba Iulia şi Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos, au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia şi în localităţile rurale arondate municipiului.

La acţiune au participat, în total, 59 de poliţişti de ordine publică, rutieră, şi investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 293 de persoane  şi verificate 34 de societăţi comerciale.

S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 241 de autovehicule.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au identificat 8 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt,  înşelăciune, distrugere şi lovire.

Totodată, au fost constatate 208 abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 45.315 lei, din care 21 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 178 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Persoana reținută de poliție este un tânăr de 29 de ani din comuna Întregalde, ce este cercetat pentru distrugere şi lovire. În sarcina lui s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 27 ianuarie, în timp ce se afla pe raza municipiului Alba Iulia, pe fondul geloziei, ar fi distrus componentele exterioare ale unui autoturism şi l-ar fi agresat pe un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419