Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Rapid CFR Teiuş a fost „deraiată” în propria gară de Şurianu Sebeş 2-3 (1-2) *Euro Şpring a remizat la Blaj

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deşi Teiuşul lui Horaţiu Rusu a început neaşteptat de bine şi a ratat numeroase ocazii, Şurianu Sebeş a fost echipa mai Rapid Teius - Surianu 1consecventă şi s-a agăţat de fiecare ocazie. Diaconu a punctat de două ori în prima repriză (20, 42) după două greşeli ale defensivei adverse, iar Nagy a punctat pentru Teiuş în ultimul minut al primei reprize, stabilind scorul de 2-1 la pauză pentru Şurianu Sebeş.

Imediat după reluarea jocului Teiuşul a început din nou bine, însă în minutul 55 după un corner al echipei din Sebeş, Lazăr a avut o intervenţie de portar pe linia porţii, centralul Mihai Domşa acordând penalty şi cartonaş roşu pentru jucătorul de câmp al Teiuşului. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Circov (56). Horaţiu Rusu a efectuat câteva mutări ofensive, iar în minutul 84 R. Muntean a înscris cel de-al doilea gol al echipei din Teiuş cu o execuţie senzaţională. Pe final Teiuşul a mai ratat două ocazii mari de gol, însă în cele din urmă Sebeşul s-a impus.

*Conflict Octavian Rusu – Doru Oancea, cu acuze!

La finalul jocului, Octavian Rusu, tatăl antrenorului de la Rapid CFR Teiuş a avut o altercaţie cu tehnicianul oaspeţilor Doru Oancea, declarând că acesta l-ar fi contactat săptămâna trecută pe fiul său Horaţiu, pentru a-i propune să „nu-şi folosească în mod corect forţele” în acest meci. Teiuşeanul susţine că are înregistrarea convorbirii, iar în replică Doru Oancea susţine că „nici vorbă de aşa ceva”

[nggallery id=2402]

În celalalt meci, CIL Blaj – Euro Şpring 1-1 (1-0), au marcat S. Pintea (24)/ I. Marcu (73, penalty

În minutul 5, Mercurean (Euro) a ratat un penalty. O primă repriză vie (gazdele două bare, oaspeţii două goluri anulate pe motiv de ofsaid) dominată de gazde, iar la reluare Euro a egalat printr-un nou penalty transformat de antrenorul Ioan Marcu, rezultatul fiind echitabil.

[nggallery id=2400]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea