FOTO| Radu Cristian: Răhăul, inundat de gunoaie. Autoritățile ce păzesc?

Imaginile pe care le-am găsit în Răhău, după vii, la Râpa Dracului, sunt absolut îngrozitoare. Și nu din cauza numelui acestui loc, ci din pricina celor care nu au respect de nici un fel pentru mediu și pentru natură. Și pentru ceilalți oameni.

Gunoaiele depozitate au transformat locul într-o adevărată groapă de deșeuri cu un miros pestilențial, cu efecte nocive pentru mediul înconjurător.

ELIT

Dincolo de lipsa de educație a celor care nu au învățat că gunoiul nu se aruncă la întâmplare, aici vorbim de niște încălcări grave ale legii.

Vorbim de contravenții și de nevoia aplicării legislației în vigoare. Oare autoritățile nu cunosc situația din teren de pe raza municipiului Sebeș? Solicit Poliției Locale să verifice această încălcare a legii, iar vinovații să plătească. Altfel, e o bătaie de joc la adresa oamenilor cinstiți și cu bună cuviință din localitatea noastră.

Solicit de asemenea municipalității curățarea și igienizarea deîndată a acestui perimetru.

Mai mult ca oricând pandemia ne-a învățat ce înseamnă un mediu sănătos, o natură curată. În numele oamenilor din Sebeș, vă cer să o prețuim!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...