FOTO| Progrese SEMNIFICATIVE la construcția magazinului Lidl, din centrul municipiului Alba Iulia: A fost ridicată structura clădirii

Lucrările la noul magazin Lidl, din centrul municipiului Alba Iulia avansează cu pași repezi, fiind deja ridicată structura clădirii.

ELIT

Compania germană LIDL continuă lucrările pentru cel de-al doilea magazin din municipiul Alba Iulia, care va fi situat în centru, zona Pieței Sifor.

Chiar dacă România se află în stare de urgență, în plină pandemie de coronavirus, în centrul municipiului Alba Iulia continuă lucrările pentru ridicarea celui de-al doilea magazin Lidl.

Mihail David - 2020

Arhitecții dezvoltatorului au propus de data aceasta o construcție diferită de aspectul consacrat al lanțului de supermarketuri. Vorbim acum de o construcție cu două etaje, cu un aspect modern, care cadrează mai bine cu împrejurimile.

Mai mult, la stradă se va ridica un ansamblu care să dea continuitate arhitecturală zonei. Accesul auto și pietonal se va face din str. Tudor Vladimirescu.

Se propun două intrări, direct din stradă, cu relație de dreapta. Incinta va avea o platformă carosabilă pentru accesul auto și parcarea autovehiculelor. Se prevăd a se amenaja un număr minim de 100 locuri de parcare.

Mai mult, potrivit documentației, discounterul german Lidl ar urma să își mute aici birourile și activitatea regională.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...