Ziarul Unirea

FOTO: Primul wine-bar din Alba Iulia, inaugurat cu șampanie și degustare de vin

Shiraz este primul wine-bar sau mai precis primul wine-bar-restaurant deschis în municipiul Alba Iulia. Pe lângă oferta extrem de diversificată de vinuri, clienții vor putea alege și preparate culinare din carne de vită, curcan, miel și porc.

Administratorii wine bar-ului Shiraz și al vinotecii cu același nume ne-au asigurat că pot satisface cele mai pretențioase gusturi în materie de vin, dispunând de sute de sortimente de această licoare, provenite din zeci de regiuni ale lumii, precum Africa de Sud, Italia, Franța, Germania, Noua Zeelandă, Chile, Moldova, șamd

ELIT

Barul va fi gazda unor evenimente de lansare și degustare de vin cu prezentare, organizatorii propunându-și ca, alaturi de iubitorii vinului, să găsească calea spre un consum sănătos și inspirat.

Localul este situat în Piața Iuliu Maniu, vizavi de clădirea Tribunalului Alba și este deschis de la orele 8.00 și până la orele 24.00.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dolfi 26 martie 2013 at 22:08

ohooo…. in sfarsit o biblioteca la noi in oras… cred ca o sa-mi fac abonament la citit daca n-or fi preturile prea mari!

Comentariile sunt oprite