Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Oameni şi locuri

FOTO: Primul wine-bar din Alba Iulia, inaugurat cu șampanie și degustare de vin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Shiraz este primul wine-bar sau mai precis primul wine-bar-restaurant deschis în municipiul Alba Iulia. Pe lângă oferta extrem de diversificată de vinuri, clienții vor putea alege și preparate culinare din carne de vită, curcan, miel și porc.

Administratorii wine bar-ului Shiraz și al vinotecii cu același nume ne-au asigurat că pot satisface cele mai pretențioase gusturi în materie de vin, dispunând de sute de sortimente de această licoare, provenite din zeci de regiuni ale lumii, precum Africa de Sud, Italia, Franța, Germania, Noua Zeelandă, Chile, Moldova, șamd

Barul va fi gazda unor evenimente de lansare și degustare de vin cu prezentare, organizatorii propunându-și ca, alaturi de iubitorii vinului, să găsească calea spre un consum sănătos și inspirat.

Localul este situat în Piața Iuliu Maniu, vizavi de clădirea Tribunalului Alba și este deschis de la orele 8.00 și până la orele 24.00.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea