Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Primul petshop din Alba Iulia, deschis la Alba Mall: Căţei, peştişori, iepuri, porcuşori, păsări, hrană de animale şi accesorii

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, posesorii şi iubitorii animalelor de companie au la dispoziţie în Alba Mall primul magazin de tip petshop din Alba Iulia. Magazinul vine în întâmpinarea clienţilor cu o gamă largă de produse, hrană şi accesorii pentru animalele de companie dar şi cu animăluţe la propriu. Căţei de diferite rase, papagali, peşti, iepuraşi, porcuşori şi  broaşte ţestoase, hrană, vitamine şi medicamente, culcuşuri, jucării şi colivii sunt doar câteva dintre „produsele”  scoase la raft în noul petshop.

Dacă până acum posesorii de animale de companie din Alba Iulia, pentru a cumpăra ceva destinat acestora trebuiau să meargă special la cabinetele veterinare din oraş, acum aceştia le vor putea procura şi din centrul comercial Alba Mall, desigur în timp ce fac şi alte cumpărături. Ei vor putea găsi aici de la animăluţe sau hrană pentru animale de companie la accesorii, produse de îngrijire specifice şi nu în ultimul rând sfaturi, consultanţă şi îndrumări în domeniu de la vânzători.

Petshop-ul,  o premieră în Alba Iulia,  cu siguranţă îi va bucura pe toţi cei care iubesc animalele, inclusiv copiii care îşi pot alege animăluţul de companie mult visat.

Vă prezentăm mai jos câteva imagini realizate luni, 9 decembrie 2013, în petshop-ul deschis recent la Alba Mall:

[nggallery id=845]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea