FOTO| Primul CONCERT la Alba Iulia cu măsuri de distanțare socială: Cum arată pregătirile din Piața Cetății

Reluarea activităților culturale în Alba Iulia, cu respectarea măsurile necesare pentru protejarea publicului, reprezintă un obiectiv prioritar al administrațiilor publice locale.

Pentru a crea un cadru necesar desfășurării unor acte artistice, din varii domenii, Primăria municipiului Alba Iulia împreună cu Consiliul județean Alba, au amenajat, în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina, un spațiu generos dedicat evenimentelor culturale, în condiții adaptate actualului context medical.

ELIT

Scena în aer liber va găzdui spectacole de folclor, teatru, muzică, dans pe tot parcursul sezonului estival. Spaţiul este clar delimitat, astfel încât să se asigure distanțarea socială atât între scenă și public, cât și între cele 500 de locuri pe scaune pregătite.

Totul va fi temeinic igienizat.Accesul spectatorilor este liber și se va face doar cu respectarea măsurilor și regulilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19, măsurarea temperaturii, dezinfectare și purtea măștilor de protecție.

Mihail David - 2020

Spectacolele vor fi organizate de către Consiliul județean Alba prin instituțiile subordonate și Primăria municipiului Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...