Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Primarul comunei Cricău va candida din partea PNL la alegerile locale din 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul comunei Cricău va candida din partea PNL la alegerile locale din 2024

Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, a postat pe contul său de social media o declarație importantă referitoare la primarul comunei Cricău, Florin Todericiu.

În postarea sa, Hațegan a anunțat că domnul primar Florin Todericiu va continua să conducă proiectele de dezvoltare ale comunei împreună cu echipa PNL Alba, motivul fiind colaborarea excelentă dintre primar și reprezentanții PNL Alba.

Potrivit lui Hațegan, Florin Todericiu a avut o relație foarte bună cu membrii PNL Alba încă de la începutul mandatului său, găsind mereu sprijin și ajutor în soluționarea problemelor comunității. Vicepreședintele CJ Alba a subliniat faptul că PNL Alba a fost mereu o ușă deschisă pentru primar și că această colaborare va continua și în viitor.

Hațegan a adăugat că este convins că împreună, primarul Florin Todericiu și echipa PNL Alba, vor reuși să realizeze lucruri importante pentru comuna Cricău, iar proiectele de dezvoltare ale acesteia vor fi continuare și dezvoltate în mod eficient.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea