FOTO| Primarul ales al Ciugudului, Gheorghe Damian a depus jurământul pentru un nou mandat: „Voi rămâne mereu dependent de comuna Ciugud, dependent de satul românesc!”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Gheorghe Damian, primarul ales al comunei Ciugud a depus marți, 20 octombrie, jurământul pentru un nou mandat de edil al localității. Acesta a fost ales pentru a șasea oară să conducă destinele locuitorilor comunei, având doar 32 de ani cand la primul mandat câștigat, în anul 2000.

„Am depus, astăzi, jurământul pentru un nou mandat de primar al comunei Ciugud. Este pentru a șasea oară, însă vă spun, cu deplină sinceritate, că am simțit aceeași EMOȚIE puternică la fel ca în anul 2000. Atunci aveam doar 32 de ani și eram copleșit de o emoție puternică pentru că o comunitate întreagă își punea viitorul în mâinile mele. Acum, emoția este la fel de mare pentru că îmi dau seama că de 20 de ani acești oameni minunați din comuna Ciugud continuă să creadă în mine și în echipa mea.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Le mulțumesc pentru onoarea pe care mi-o oferă de a fi în slujba comunității din Ciugud, dar mai ales le mulțumesc pentru că au avut curajul să viseze alături de mine și împreună să transformăm visurile în realitate.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În ultimii ani, am primit oferte de funcții și propuneri de candidatură la care nu aș fi visat vreodată. M-au măgulit și acestea, însă, fără falsă modestie, nu s-au ridicat la onoarea pe care mi-au oferit-o oamenii din satele comunei Ciugud.

Fiind la începutul unui nou mandat, vă rog să îmi permiteți să mulțumesc colegilor din echipa Primăriei Ciugud, fără de care nu aș fi reușit să pun în aplicare toate proiectele de modernizare a comunei noastre. Sunt mulți cei care îmi cer în ultima perioadă să dezvălui secretul performanței în administrație. Tuturor le spun că ingredientele sunt cele mai simple: oameni, seriozitate și multă muncă.

Mulțumesc totodată tuturor colegilor consilieri locali din cele cinci mandate care, indiferent de culoarea politică, au pus interesul Ciugudului mai presus de orice.

Noilor consilieri locali le doresc succes și sunt sigur că vom colabora foarte bine în următorii patru ani.

Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele care a înțeles, în cei 20 de ani, că administrația presupune uneori sacrificii, în special sacrificarea timpului alocat celor dragi.Mulțumirile ar trebui să continue pentru că sunt mulți cei care în ultimii 20 de ani au crezut în mine și în echipa administrativă de la Ciugud și ne-au oferit susținere.

Și ei, la fel ca toți cei pe care i-am amintit în acest mesaj, sunt parte a acestei povești minunate despre satul românesc, o poveste pe care continuăm să o scriem în fiecare zi.

Vă îmbrățișez pe toți cu drag și vă asigur că voi rămâne mereu DEPENDENT de comuna Ciugud, dependent de satul românesc!”, a declarat Gheorghe Damian.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419