// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Prima zăpadă la Ciugud nu a creat probleme. S-a intervenit cu propriile utilaje, inclusiv la limita cu Alba Iulia

Reprezentanții Primăriei Ciugud au scris, miercuri, pe Facebook, că prima zăpadă nu a creat probleme, iar pentru înlăturarea ei s-a intervenit cu utilajele proprii.

Prima zăpadă din acest an nu a creat probleme în comuna Ciugud, administrația locală intervenind cu utilajele proprii pentru deszăpezirea drumurilor de pe raza comunei, inclusiv drumurile agricole asfaltate, până la limita cu municipiul Alba Iulia (la Oarda si in zona Supremia ) și comunele Berghin(la Straja) și Sintimbru (la Totoi).

De asemenea, Primăria Ciugud transmite că are rugămintea de a nu lăsa autovehicule pe marginea drumului pentru a nu îngreuna acțiunea de deszăpezire.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO. Prima zăpadă la Ciugud nu a creat probleme. S-a intervenit cu propriile utilaje, inclusiv la limita cu Alba Iulia

  1. a nimanui 18.01.2018 la 8:57

    Trecind din Oarda de Jos spre Ciugud, o sa te intrebi al cui este tronsonul pinal sesnsul giratoriu pt ca zapada este inca pe sosea !

  2. Mihai 18.01.2018 la 23:33

    DJ 107 Drumul Oaselor, spre Centura, ieri orele 20 era ALB complet. NU a intervenit niciun utilaj, sau preventiv sa fii dat cu clorura de calciu INAINTE de ninsoare!!!