Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Președintele PDL, Vasile Blaga, alături de Mircea Hava, la Alba Iulia. Au lansat Strategia națională PDL

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PDL, Vasile Blaga, a participat joi, 30 mai, la Alba Iulia, la lansarea Strategiei naționale a PDL în domeniul muncii și protecției sociale. Secondat de prim-vicepreședintele partidului  Andreea Paul și vicepreședinții PDL Mircea Hava, Sulfina Barbu, liderul social – democrat a demontat realizările USL de când se află la putere și a reamintit promisiunile nerespectate ale Uniunii dinaintea câștigării alegerilor.

La lansarea strategiei Opoziției în domeniul muncii și protecției sociale, prezentată de fostul Ministru al Muncii Sulfina Barbu și desfășurată la Hotel Parc, au participat peste 130 de democrat-liberali din Alba, incluzând aici, majoritatea liderilor locali și parlamentarii de Alba ai partidului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cadrul ședinței,  președintele Comisiei de muncă Alba, Rodica Andronescu a prezentat strategia PDL  cu tema Posibile soluții pentru facilitarea ocupării.

Potrivit programului stabilit, urmează ca liderii PDL să mergă în teren cu primarul Silviu Ponoran la Zlatna care este considerat de democrat liberali un exemplu de bună practică în implementarea politicilor de dezvoltare durabilă a unei comunități – „Zlatna Verde”, iar apoi o vizită la Complexul de servicii socio-medicale “Maria Beatrice” un alt  caz considerat de PDL exemplu de parteneriat public-privat.

La finalul evenimentului, liderii PDL au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au răspuns, mai clar sau mai puțin clar la întrebările jurnaliștilor.

Subiecte de interes județean cum sunt situația Cuprumin Abrud, a șanselor organizației locale să impună un candidat pe loc eligibil pe listele la alegerile europarlamentare de anul viitor și zvonul privind intenția unui deputat PDL de Alba de a părăsi partidul, le vom prezenta în materiale separate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea