Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Președintele Grupului de Inițiativa ,,Centenar- Marea Unire – Alba Iulia – 2018”, la Conferința Națională „Studii si comunicări din Banat-Crișana”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 28-29 noiembrie 2019, la Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad se desfășoară Conferința Națională ,,Studii și comunicări din Banat-Crișana”, eveniment dedicat Zilei Naționale a României.

Conferința, organizată de Academia Română în colaborare cu Biblioteca Județeană se va desfășura pe șase secțiuni, în care vor fi prezentate lucrări cu caracter istoric din partea a peste 80 de participanți.

Alba Iulia, va fi reprezentată la prestigioasa manifestare, de col(r)dr.ing. Constantin Avădanei, președintele Grupului de Inițiativă „Centenar-Marea Unire -Alba Iulia-2018” și redactor la RadioTV ,,Unirea” Viena. Acesta va prezenta lucrarea , în cadrul secțiunii a VI-a, „Nicolae Tesla-un geniu al istroromânilor”.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății Instituţia Prefectului – judeţul Alba organizează vineri, 10 mai 2024, cu începere de la ora 12.00, un ceremonial religios și militar dedicat sărbătoririi Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea