Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO: Preşcolarii Grădiniţei nr. 1 din Alba Iulia au învăţat să-şi întreţină dinţii sănătoşi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dinti 1Preşcolarii de la Grădiniţa cu program normal nr. 1 din Alba Iulia, împreună cu educatoarele Alexandra Szekely şi Raveca Panta, au avut posibilitatea, în data de 7 aprilie, să viziteze Clinica Stomatologică “Denta Bran” din municipiul nostru.

Cu acest prilej deosebit le-au fost prezentaţi dinţi modelaţi în laboratorul de tehnică dentară, cât şi aparatura modernă de care dispune acest cabinet, chiar mai mult tehnicienii dentari Răzvan Petruse şi Adrian Moldoveanu le-au vorbit micuţilor oaspeţi despre igiena dentară demonstrând pe un model dentar cum trebuie executat corect un periaj pentru ca întotdeauna copiii să aibă dinţi curaţi și sănătoși.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dinti 2Acţiunea a făcut parte din Programul “Şcoala altfel”, ce este privită de către educatoarele grădiniţei ca o modalitate prin care preşcolarii pot acumula cunoştinţe noi şi experienţe foarte utile pentru viitor. În acest sens Alexandra Szekely a menţionat că “datoria ei, ca educatoare, este de a-i implica pe copii în diferite activităţi care să-i motiveze şi să le trezească interesul pentru cunoaştere”.Afirmaţie la care nu putem decât să subscriem, deoarece preşcolarii se impune să-şi formeze bune deprinderi ce să-i conducă treptat la un stil de viaţă sănătos şi echilibrat.

(I.A.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea