Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Premieră medicală la Alba Iulia: Spitalul Judeţean de Urgență, primul spital judeţean din ţară cu ventilatoare mecanice la fiecare pat ATI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sănătatea rămâne prioritatea numărul 1 a Consiliului Judeţean Alba. Alte 10 ventilatoare mecanice au fost puse în funcţiune la Spitalul Judeţean Alba, fiind achiziţionate de către Ministerul Sănătăţii, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba.

Prin această ultimă achiziţie, Spitalul Judeţean Alba a devenit singura unitate medicală de acest tip din ţară în care fiecare pat ATI este dotat cu ventilator mecanic, extrem de necesar în lupta cu COVID 19. Astfel, a fost atinsă o ţintă pe care preşedintele Consilului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, şi-a propus-o la începutul pandemiei, când unităţile spitaliceşti nu erau complet pregătite pentru ventilarea mecanică a bolnavilor de COVID 19 aflaţi în stare gravă.

„Am traversat cu toată atenţia această perioadă dificilă. Îi mulţumesc deputatului Florin Roman pentru implicarea în susţinerea judeţului Alba pe timpul pandemiei, firmelor TRANSAVIA şi IPEC, precum şi tuturor celor ce ne-au fost alături în demersul nostru, şi care au venit cu sprijin financiar atunci când aveam cu adevărat nevoie”, a spus Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea