Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Predoiu și Atanasiu aplaudați la Alba Iulia de sute de liberali veniți din tot județul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parcarea mall-ului din Alba Iulia a fost neîncăpătoare, joi dimineață, datorită unei întâlniri de lucru la care participă liderii Partidului Naţional Liberal, premierul PNL-ului Cătălin Predoiu și prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu.

Predoiu_Atanasiu_intalnire PNL Alba (4)

Organizația județeană s-a mobilizat și a reușit să aducă la Alba Iulia peste 300 de membri de partid, pentru a transmite un mesaj puternic de unitate, după evenimentele care au tulburat în ultima perioadă liniștea dintre vechii și noii liberali.

Dând dovadă de o transparență rară pentru o întâlnire de lucru, la eveniment a fost invitată să participe și presa. Dezbaterea are ca subiect programul de guvernare al PNL, celor prezenți spunânduli-se că au ocazia să ridice problemele cu care se confruntă ca și oameni de administrație, ca și oameni de afaceri etc, astfel încât soluții la aceste probleme să se regăsească în viitorul program liberal de guvernare a țării.

 

La întâlnire au venit nu numai membri liberali. De exemplu, lierul Asociației Viitorul Mineritului din Roșia Montană a venit pregătit să ridice problema proiectului de exploatare auro-argentiferă din județul Alba.

 

Pentru că sala este neîncăpătoare pentru toți cei veniți la întâlnire, o parte dintre liberali și-au găsit loc în picioare sau la barul din hol.

 

La prezidiu, pe lângă cei doi lideri PNL, Cătălin Predoiu și Teodor Atanasiu, stau co-președintele orhanizației din Alba, Adrin Teban, președintele Consiliului Județean Alba – Ion Dumitrel și vicepreședintele Simone Albani.

Marele absent la eveniment este Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

 

În discursul său, Predoiu a demontat “propaganda” PSD-stă privind creșterea economică și relaxarea fiscală și le-a explicat oamenilor de afaceri din sală că nu au profit la firme și de ce.

Acesta a vorbit despre necesitatea modificării Codului fiscal și despre golul semnificativ pe care România îl va înregistra în ceea ce privește veniturile din 2016. Acest lucru este susținut la unison, în opina lui Cătărlin Predoiu, “de toți partenerii nostri europeni care nu ne mint ca si premierul Victor Ponta”.

 

Ion Dumitrel a transmis un mesaj pragmatic atât pentru cei din sală, cât și pntru Predoiu și Atanasiu, care sunt în măsură să le dea un răspuns la problemele pe care au venit să le ridice în cadrul acestei întâlniri de lucru.

“Vom avea rabdare ca fiecare care are de ridicat o problema sa ajunga sa o facă, si astazi sau mai tarziu sa primeasca un raspuns. Trebiie sa indraznim pentru ca sa se contureze un program care sa porneasca de la problemele reale cu care ne confruntam”, le-a transmis Ion Dumitrel celor prezenți.

Evenimentul este organizat de proaspăt inființata comisie de economie şi mediu de afaceri în cadrul Partidului Naţional Liberal Alba, „care se doreşte a fi un proiect ambiţios prin care membri comisiei, oameni de afaceri şi politicieni deopotrivă, îşi doresc să conecteze printr-un dialog regulat constructiv factorii politici de decizie cu mediul de afaceri din judeţ, având drept scop identificarea problemelor reale cu care se confruntă antreprenorii şi de a asigura suport şi solutii legislative pentru fiecare speţă în parte.”
Revenim cu detalii

Bogdan Presecan

[nggallery id=662]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea