Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Poză VIRALĂ: Ucrainenii au blocat un grup de soldați ruși, în lift, după ce au oprit alimentarea cu energie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poză VIRALĂ: Ucrainenii au blocat un grup de soldați ruși, în lift, după ce au oprit alimentarea cu energie

Lipsa de pregătire sau oboseala războiului după 11 zile de conflict armat neîncetat i-a făcut pe soldații ruși să ia liftul pentru a verifica o clădire de birouri din Ucraina. Ucrainenii nu au stat pe gânduri și au oprit alimentarea cu energie, iar liftul a rămâs blocat.

Bineînțeles, imaginea surprinsă de camerele de luat vederi din lift a făcut înconjurul lumii și a devenit virală pe Internet.

Internauții au început imediat să glumească pe seama soldaților ruși, blocați în lift, numindu-i ”adevăratele Forțe Speciale ale Rusiei”.

Deputatul ucrainean Oleksi Honcearenko a publicat o hotărâre semnată de adjunctul ministrului apărării din Rusia, Alexei Krivoruciko, prin care s-a decis arderea trupurilor militarilor ruși, dar și preluarea tuturor actelor avute asupra lor. De asemenea, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat că va oferi 58.000 de euro familiei fiecărui militar care moare pe frontul din Ucraina.

În ordinul Ministerului Apărării se invocă faptul că „din cauza distribuirii informațiilor din partea ucraineană despre numărul de soldați ruși decedați prin canalul de Telegram Ищу своих, se decide ca din 1 martie 2022 să fie luate documentele personale ale soldaților ruși care participă în război (buletinul de identitate, livretul militar și jetoanele).

În document se mai specifică: „Cadavrele soldaților ruși să fie scoase de pe teritoriul Ucrainei pe timp de noapte și să fie îngropați în gropi comune pe teritoriul Belarusului cu indicarea numărului specific”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea