FOTO| Pompierii militari acționează pe raza municipiului Alba Iulia pentru soluționarea inundațiilor. Peste 100 de solicitări transmise prin intermediul 112

Încă de azi dimineață, pompierii din cadrul ISU Alba au început acțiunile pentru înlăturarea efectelor negative cauzate de situația meteorologică severă, în municipiul Alba Iulia. Aceștia au primit peste 100 de solicitări prin intermediul 112 atât de la operatori economici cât și proprietari privați.

Pompierii militari din cadrul ISU Alba acționează pe raza municipiului Alba Iulia, începând din această dimineață pentru înlăturarea efectelor negative cauzate de situația meteorologică severă (inundații).

ELIT

Pana la momentul actual sunt peste 100 de solicitări telefonice pe Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de la diverși operatori economici sau proprietari privati care au fost afectati de inundații.

In zonele inundate au fost dislocate următoarele forte: 8 ofițeri, 45 subofițeri, 1 elev și 6 voluntari SVSU
cu 7 ASAS, 14 motopompe transportabile si 4 motopompe remorcabile.

Fortele ISU Alba acționează pe raza mun. Alba Iulia in
Zona Kaufland, zona IPEC, Bld. Ferdinand, str. Mărășești, str. Traian, str. Siretului, ș.a. pentru extragerea apei din gospodării, operatori economici și decolmatarea zonelor afectate.

ISU Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419