Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Pompieri remarcabili la ISU Alba, premiați pentru activitatea de-a lungul anilor: Erou la Râpa Roșie sau „Cel Mai Puternic Pompier 2019”, le-au fost aduse mulțumiri

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Pompieri remarcabili la ISU Alba, premiați pentru activitatea de-a lungul anilor: Erou la Râpa Roșie sau „Cel Mai Puternic Pompier 2019”, le-au fost aduse mulțumiri

„Sebi a participat la misiunea de salvare a celor doi copii căzuți în zona Râpei Roșii. Extragerea acestora a putut fii făcută doar prin trolierea de către elicopterul SMURD.

Acesta nu a ezitat nici măcar o secundă în a pune în aplicare toate abilitățile pe care le-a dobândit de-a lungul anilor, iar prin reacția imediată și coordonarea eficientă a forțelor venite în sprijin, s-a reușit identificarea și extragerea în siguranţă a copiilor.

Mihai, câștigător al titlului de Cel Mai Puternic Pompier in anul 2019, iar de curând a reuşit să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria + 100 kilograme, devenind astfel campion naţional la judo la Campionatul organizat de Ministerul Afacerilor de Interne.

De menționat este faptul că, până la momentul de față acesta mai are în palmares medalii de aur, argint şi bronz câștigate la Campinatul Național de Judo, cât și rezultate remarcabile la competițiile ,,Cel mai puternic pompier” din Polonia, Austria, Ungaria și Germania.

Celor doi le-au fost aduse mulțumiri de către comanda inspectoratului pentru performanțele remarcabile la diferite competiții, dar și pentru devotamentul, profesionalismul și dedicarea de care aceștia dau dovadă în fiecare zi!

Felicitări încă o dată!”, au transmis reprezentanții ISU Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea