Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Polițiștii din cadrul IPJ Alba s-au întrecut la fotbal: Echipa din Alba Iulia a câștigat marele trofeu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Polițiștii din cadrul IPJ Alba s-au întrecut la fotbal: Echipa din Alba Iulia a câștigat marele trofeu

În perioada martie – noiembrie 2023, 8 echipe de fotbal, alcătuite din polițiști din cadrul structurilor Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au luat parte la campionatul de fotbal organizat prin grija Biroului Pregătire Profesională.

Echipele Poliția Alba Iulia, Poliția Teiuș, Poliția Sebeș, Poliția Cugir, Poliția Aiud, Serviciul Rutier, Poliția Blaj și Apuseni Pol, au disputat 14 etape, pe teren redus, fiecare dintre echipe fiind, cel puțin o dată, gazda unei etape.

Echipa Poliția Alba Iulia a obținut cele mai multe puncte (39), urmată de echipa Poliția Teiuș (34 de puncte) și echipa Poliția Sebeș (28 de puncte).

Pe durata campionatului, polițiștii participanți la competiție și-au dezvoltat spiritul de echipă și i-au identificat pe cei mai buni dintre ei, care vor face parte din echipa de fotbal a inspectoratului.

Cel mai bun jucător a fost Bleza Augustin Adrian din echipa Poliția Alba Iulia, cel mai bun portar a fost desemnat Napău Dan de la echipa Poliția Teiuș, iar golgheter al campionatului a fost Mucea Paul din echipa Poliția Alba Iulia (31 de goluri).

Campionatul de fotbal a fost organizat cu sprijinul Asociației Sportive Dinamo Alba și a Asociației Profesionale Corpul Național al Polițiștilor Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General Consiliul local al comunei Roșia Montană a aprobat în ședința din 18 aprilie 2024 încheierea unui protocol de colaborare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Institutul Național al Patrimoniului (INP) și Consiliul Județean Alba. Hotărârea are […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea