Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Poliţiştii din Alba, însoţiţi de Moş Crăciun şi spiriduşi, au dus daruri copiilor din două case de tip familial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba au făcut daruri copiilor din două case de tip familial precum şi celor aflaţi într-un centru de primire în regim de urgenţă şi într-o locuinţă protejată. Campania „De Crăciun, dăruieşte din suflet!” a ajuns la cea de-a IV-a ediţie.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

În apropierea sărbătorilor de iarnă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi cei ai Poliţiei Municipiului Alba Iulia, însoţiţi de Moş Crăciun şi spiriduşi, au dus cadouri copiilor instituţionalizaţi în Casa de tip familial de pe lângă Parohia Ortodoxă „Sfântul Apostol Andrei” Vingard şi la Casa de tip familial nr. 9 Bărăbanţi, din Alba Iuia dar şi celor aflaţi în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă „Pinocchio” şi în locuinţa Protejată nr. 16 Bărăbanţi.

Cadourile au adus bucurie în sufletul copiilor, iar aceştia i-au răsplătit pe poliţişti cu colinde minunate.

Campania umanitară a poliţiştilor din judeţul Alba, intitulată „De Crăciun, dăruieşte din suflet!” a ajuns la cea de-a IV-a ediţie. Şi în acest an, poliţiştii din întreg judeţul au contribuit cu sume de bani din care au fost cumpărate darurile oferite copiilor ocrotiţi în cele 4 instituţii.

[nggallery id=6616]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

APA CTTA Alba: Prețul apei potabile produse, transportate și distribuite va fi de 6,94 lei/mc, de la 1 ianuarie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

APA CTTA Alba: Prețul apei potabile produse, transportate și distribuite va fi de 6,94 lei/mc, de la 1 ianuarie 2024 ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA APA ALBA, împreună cu SC APA CTTA SA ALBA, au elaborat o strategie tarifară care prevede ajustări ale prețurilor și tarifelor, pe o perioada de 5 ani, primind aviz conform al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare