Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO: Poliţiştii din Alba, alături de cei mici, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Activităţile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, dedicate zilei de 1 Iunie, ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI, au continuat vineri 29 mai şi azi, 2 iunie 2015.

politisti IPJ Alba _elevi 1 Iunie (5)

Potrivit IPJ Alba, “vineri, 29 mai, a.c., la Grădiniţa „Primii Pași” din municipiul Aiud, a avut loc concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!” la care au participat peste 150 de preşcolari din grupele mari de la toate grădiniţele din Aiud.

Copii şi-au prezentat creaţiile cu tematică rutieră iar un juriu format din poliţişti ai structurilor de rutieră şi prevenire precum şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba i-au premiat pe cei mai talentaţi dintre participanţi.

În final, toţi concurenţii au fost răsplătiţi cu diplome, medalii, cupe şi rechizite, pentru interesul manifestat şi implicarea în cunoaşterea regulilor de circulaţie rutieră destinate pietonilor.

Azi 2 iunie, la Şcoala Generală din Cîmpeni, peste 150 de preşcolari şi şcolari din oraş şi din localităţile învecinate, şi-au demonstrat talentul la desen, în cadrul unui concurs de desene pe asfalt intitulat „O lume de copii – o lume sigură!”

La final toţi au primit diplome, baloane şi îngheţată.

Premiile şi cadourile oferite copiilor cu ocazia acestor activităţi au fost puse la dispoziţie de Consiliul Judeţean Alba, partener tradiţional al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba în proiectele educative.”

B.R.

[nggallery id=574]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

17 mai 2024: COD GALBEN de vânt puternic în Alba și alte județe din țară, până la ora 23.00. Rafale de 55…65 km/h

Ziarul Unirea

Publicat

în

17 mai 2024: COD GALBEN de vânt puternic în Alba și alte județe din țară, până la ora 23.00. Rafale de 55…65 km/h Meteorologii ANM au emis vineri, 17 mai 2024, o avertizare cod galben de vânt puternic valabilă până la ora 23.00 în Alba și alte județe din țară. Citește și: Cum va fi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea