FOTO| Podul care va scurta distanța dintre Ciugud și Alba Iulia, prinde contur pe zi ce trece: Stadiul lucrărilor

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Lucrările la podul peste râul Mureș, la Seușa, avansează văzând cu ochii. Dacă vineri, 28 august, primele grinzi au fost montate deja pe piloni, astăzi reprezentanții primăriei Ciugud au declarat ca sunt deja opt grinzi montate și se lucrează în ritm alert.

„Pentru că mulți dintre voi ne-ați întrebat ce s-a întâmplat după prima grindă montată la podul peste Râul Mureș, vă spunem că deja structura prinde contur. Sunt 8 grinzi montate și urmează altele. La Ciugud, chiar dacă suntem ardeleni, lucrăm în ritm alert și nu punem o grindă în patru ani, ci chiar mai multe grinzi în doar câteva ZILE.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Și acum, înapoi la treabă! Sperăm că v-am liniștit privind faptul că lucrăm serios la noul pod, astfel că nu îi mai deranjăm pe constructori pentru fotografii și filmulețe!”, au transmis reprezentanții primăriei Ciugud.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Construirea podului și drumurilor de acces în comuna Ciugud va duce, în primul rând, la crearea unei rute facile de transport către municipiul Alba Iulia și către principala rută de transport terestru, dar vor constribui de asemenea și la creșterea mobilității locuitorilor din zonă, îmbunătățirea condițiilor de transport pentru bunuri și persoane, condiții sociale normale pentru locuitorii comunităților locale etc.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei