Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| PNL Alba a sărbătorit Ziua mondială a educației alături de 350 de dascăli din județ

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

PNL Alba a sărbătorit, luni, la Restaurantul Mercur Styl din Alba Iulia, Ziua mondială a educației, alături aproximativ 350 de dascăli din județ.

Ziua mondiala a educatiei sarbatorita la Alba45Evenimentul, care a ajuns în acest an la a IX-a ediție, reprezintă un prilej prin care Partidul Național Liberal își exprimă recunoștința față de profesori. Întâlnirea a fost, totodată, o bună ocazie de socializare pentru dascăli care au avut ocazia să se întâlnească într-un alt mediu decât la catedră.

”Să fiți sănătoși, să rămâneți oamenii pe care îi știu, să aveți grijă de copii, de cei care vin la școală, sunt sigur că toți vin la școală, și să vă simțiți bine. Bucurați-vă de această seară”, le-a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

”Lucrurile nu pot să evolueze într-o direcție bună decât prin educație, la toate nivelurile. Pentru mine, personal, oamenii de calitate reprezintă un reper, iar dvs., cei care lucrați în sistemul de învățământ, sunteți cei care puteți să coordonați acest sistem al valorilor” a spus Adrian Teban, primarul orașului Cugir. Acesta a mai arătat că misiunea dascălilor este extrem de importantă deoarece elevii de azi vor fi conducătorii de mâine.

”Vreau să vă spun că suntem, că sunteți, foarte importanți. Cum este educația astăzi, așa va fi societatea mâine și dacă astăzi nu ne place cum este societatea noi trebuie să o schimbăm prin educație. Vă invit să aveți putere, să aveți curaj, pentru că simt că în ultima vreme ne lipsește foarte mult curajul de a spune lucrurilor pe nume”, a spus Elena Ignat, copreședinte PNL.

Profesor de limba franceză, Rodica Andronescu, a afirmat că, pentru un dascăl, nu există bucurie mai mare decât recunoștința copilului care ”i-a trecut prin mână”. Prof. Andronescu a citit, apoi, câteva versuri dintr-o poezie scrisă de o fostă elevă.

[nggallery id=1083]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii din Cugir în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea