Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Plasă cu sticle descoperită în fața Catedralei Reîntregirii a pus în alertă autoritățile din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O plasă cu sticle descoperită miercuri dimineața  în fața Catedralei Reîntregirii a pus în alertă autoritățile din Alba. 

Plasa cu patru sticle a fost descoperită în jurul orei 10.00 de către angajații Polaris în timp ce făceau curat în zonă. Plasa se pare că era așezată într-un coș de gunoi din fața catedralei Reîntregirii.

Sticlele umplute cu un lichid erau așezate într-o pungă de cumpărături și aveau gurile astupate cu cârpe.

”Am vrut să golesc coșul de gunoi și am văzut plasa”, a declarat pentru publicația noastră angajatul Polaris care a găsit plasa și care ulterior și-a anunțat superiorii. Aceasta a mai spus că a mirosit sticlele și că ar fi fost benzină.

Reprezentanții IPJ Alba au menționat pentru ziarulunirea.ro că în urma unei sesizări, la fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști care a ridicat materialele și urmează să se facă cercetări.

UPDATE IPJ: În această dimineață, în jurul orei 10,00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către Poliția Locală Alba Iulia cu privire la faptul că angajați ai firmei de salubritate au găsit, într-un coș de gunoi amplasat în parcul din fața Catedralei Reîntregirii Neamului din Alba Iulia, o sacoșă cu 4 sticle, în care se găsește o substanță posibil inflamabilă.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din polițiști de ordine publică, investigații criminale și criminaliști care efectuează investigații cu privire la acest incident, urmând ca lichidul din sticle să fie expertizat, în condiții de laborator.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea