Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO| Petrecere TNL cu premii și concursuri, în Club Allegria din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TNL Alba Iulia a organizat o petrecere în Club Allegria, cu tematică Club Allegria13specială pentru îndrăgostiți, dar la care au fost invitate și persoanele în căutarea unei relații..

În cadrul party-ului s-au organizat concursuri și tombole, premiile oferite fiind: locul I – pachet pentru două persoane incluzând o noapte şi o cină romantică la Pensiunea Casa Dives, din Pianu de Sus, județul Alba; locul II – ședinţă foto profesională realizată de Andrei Iancu; locul III – premiu surpriză, care a constat în două invitații la Cinema Colours Alba Iulia (câștigătorii își aleg ora, ziua și filmul). Premiile au fost sponsorizate, iar organizatorii țin să mulțumească partenerilor.

Concursurile au fost diverse, de pildă, la unul dintre ele, o pereche a trebuit să aducă, în cel mai scurt timp, o cravată neagră, un stick, ochelari de soare, suport de pahare sau alte obiecte greu de găsit într-un club.

Evenimentul s-a numit: „De Dragobete, iubeşte româneşte”, iar aceasta a fost a doua parte, organizată la inițiativa copreședintelui TNL Alba, Bogdan Păunescu. Prima parte a fost organizată marți, 24 februarie, și a constat într-o acțiune stradală – realizarea unor fotografii pentru îndrăgostiţi sau împărțirea de baloane și flori cuplurilor întâlnite în oraș.

Scopul principal a fost acela de a transmite faptul că tot mai mulţi albaiulieni cunosc ce se sărbătoreşte pe 24 februarie, iar prin astfel de acţiuni se poate arăta că și noi românii avem o sărbătoare a noastră de celebrare a iubirii, o sărbătoare moştenită din bătrâni şi că ar fi păcat să ne pierdem tradiţiile. (D.S.)

FOTO Andrei Iancu

[nggallery id=86]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea