Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Peste 500 de elevi din Alba au aflat de la polițiști cum să prevină consumul de droguri, țigări și alcool

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 500 de elevi din Alba au aflat de la polițiști cum să prevină consumul de droguri, țigări și alcool

În perioada 8-19 ianuarie 2024, polițiștii Biroului de Siguranță Școlară, alături de reprezentanți ai Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia au desfășurat acțiuni de informare a elevilor, în 10 unități de învățământ din mediul urban și rural, în scopul creșterii siguranței acestora și al adoptării unei conduite sociale corespunzătoare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Recomandări ale IPJ Alba, pentru prevenirea accidentelor pe timp de ploaie sau ninsoare: De ce sfaturi trebuie să țină cont șoferii

Peste 500 de elevi care învață în Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Zlatna, Școala Gimnazială Nr. 3 Cugir, Școala Gimnazială ”I.M. Moldovan” Blaj, Școala Gimnazială ”Axente Sever” Aiud, Școala Gimnazială ”Ioan Mihu” Vinerea, Școala Primară Balomiru de Câmp, Școala Gimnazială Pianu de Sus, Școala Gimnazială ”Iosif Sârbu” Șibot, Liceul Teologic Romano-Catolic „Grof Majlath Gusztav Karoly” și Liceul ”Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieș au interacționat cu polițiștii și specialiștii în prevenirea consumului de droguri, pe teme privind efectele consumului de alcool, țigări și droguri, formele buliyingului, cauzele și urmările acestuia dar și despre prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului.

Totodată, polițiștii le-au reamintit copiilor regulile de deplasare pe drumurile publice în calitate de pietoni și importanța respectării normelor rutiere.

La aceste activități au luat parte și cadrele didactice, care vor reproduce și întări mesajele polițiștilor, în cadrul activităților didactice pe care le desfășoară.

Acțiunile dedicate siguranței elevilor vor fi continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles Săptămâna trecută, un grup de 13 elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, coordonați de doamnele profesoare Todor Cornelia si Crișan Monica au fost beneficiarii unei mobilități de grup la Charberoi și Bruxelles, Belgia, mobilitate finanțată de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea