Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Peste 200 de studenţi la seminarul susţinut de specialistul olandez, Bjørn Aris, organizat la UAB

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, între orele 10.00-12.00, în Amfiteatrul A9 al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc Seminarul Interactiv Achieving Succes no longer requires an effort – instead it becomes a STATE OF BEING (Atingerea succesului nu mai necesită eforturi colosale, ci devine un mod de a fi), susținut de către Bjørn Aris, la care au participat peste 100 de studenţi.

„Seminarul a fost foarte reuşit, lumea a interacţionat foarte bine cu invitatul nostru. Am văzut foarte multe feţe uluite şi cred că studenţii au învăţat ceva astăzi. Cei care au fost prezenţi vor primi diplomă de participare”, ne-a declarat Raluca Anca Adam, purtătorul de cuvânt al LSUA.

Bjorn Aris este  un trainer olandez, membru al Speakers Academy, care în prezent predă cursuri de formare în cadrul multor companii din Europa (Air France-KLM, Nijenrode University, Compania Logica etc.), precum și în zone mai îndepărtate.

Seminarul a fost organizat de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (C.I.C.O.C.) din Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, condus de către Lect. univ. dr. Larisa Dragolea în calitate de Director.

Evenimentul a făcut parte din seria de manifestări organizate de C.I.C.O.C. cu și pentru studenți, în dorința de a facilita procesul de adaptare la piața muncii, de familiarizare cu situații inerente care pot apărea înainte și pe parcursul desăvârșirii profesionale.

Seminarul a fost susținut în limba engleză, iar traducerea simultană a fost asigurată cu sprijinul Centrului de Relații Internaționale din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

[nggallery id=448]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea