Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Peste 1300 de copii implicaţi în acţiunile organizate de ziua lor, la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Cugir, Casa de Cultură şi Clubul Sportiv Orăşenesc, în parteneriat cu instituţiile şcolare au pregătit de Ziua Copilului o serie de manifestări artistice şi sportive. Cei mici au avut parte de numeroase concursuri, precum şi de câteva momente inedite.

cugir1Locurile de desfăşurare au fost Arena Cugir, Bulevardul Alexandru Sahia şi strada Tineretului. Pentru o mai mare siguranţă, majoritatea concursurilor sportive au fost aduse pe stadion, participanţilor fiindu-le solicitate echipamente de protecţie, cum ar fi cotiere, genunchere, cască, în funcţie de tipul competiţiei. Proaspăt modernizata Arena Cugir a fost luată cu asalt de cei aproximativ 230 de copii dornici să se întreacă la fotbal, biciclete, triciclete, role, sub privirile suporterilor din tribune și din teren, printre care s-a aflat și primarul Adrian Teban. În acest timp, pe bulevard a avut loc competiţia de Karturi care a adunat 35 de copii, urmată de crosul, la care s-au înscris peste 140 de tineri.

cugir3cugir2

 

 

 

 

 

 

Una dintre activitățile care strânge an de an cei mai mulți participanți este competiția de desene pe asfalt, la care au luat parte peste 500 de copii de toate vârstele, bulevardul devenind o adevărată expoziție de artă. Copiii au participat fie organizați în echipe, fie individual.

O altă activitate care începe să aibă un feet-back puternic este Târgul Copiilor, destul de recent introdus în programul dedicat Zilei Copilului. Aproximativ 100 de copii și-au afișat pe tarabe jucării, cărţi, DVD-uri cu filme şi jocuri, obiecte realizate manual cum ar fi brăţări, coliere, cercei, banderole, etc.

Distracţia a continuat și după ora 18.00, când s-a dat startul spectacolului stradal, susținut de micii artiști ai Cercului de Canto Pian și Chitară, de tinerii Cercului de teatru, de proaspăt înființata Fanfară a copiilor și de dansatorii Clubului de Dans sportiv ProDance 2007.

Eforturile copiilor au fost recompensate de organizatori cu dulciuri şi diplome.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea