Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Peste 1000 de oameni au participat la cel mai gustos eveniment al toamnei: Oktoberfest la Domeniile Martinutzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Timp de trei zile pe Valea Vințului a fost ca la “Casa Sasului”: sute de kilograme de wursti aduse direct din Germania, peste o sută de butoaie cu berea oficială care se consumă la Munchen, alături de alte câteva sute din cele mai apreciate beri din România, preparate delicioase, premii și concursuri tematice, plus multe alte surprize. 

Cei pentru care “a petrece nemțeste” e sinonim cu a asocia cea mai bună bere germană cu proverbiala voie bună românească s-au distrat pe cinste timp de trei zile. Decoruri inspirate din marea sărbătoare bavareză, un band care a cântat cele mai apreciate melodii tradiționale, fanfară și dansuri populare germane sunt câteva dintre resursele implicate în reușita acestui eveniment.

“Inițial am contat pe parteneriatul propus mai multor companii cu origini în zona germanică. Mai apoi, am înțeles că foarte mulți sunt interesați de a crea un eveniment adaptat și personalizat, dar inspirat de Oktoberfestul din Munchen. În cele din urmă planurile noastre au fost depășite de interesul neașteptat a peste 1000 de oameni care au fost la Vinț, la Domeniile Martinutzi timp de trei zile. Așa ceva nu se povestește, așa ceva se trăiește. Și suntem absolut convinși că toți cei care au participat vor dori să repete experiența” a declarat Camelia Todor, manager Domeniile Martinutzi.

Parteneri evenimentului au fost:Selgros,  Ntt Data, Toskana Garten, Atlas Logistic, Cinetik Studio, Transeuro Group, Alba Turism, Apulum Sa, Pepsi Și Heineken.

[nggallery id=4607]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea