Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Peste 100 de societăți comerciale, verificate de polițiștii din Alba. Terasele, printre cele vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Controale la terasele și societățile comerciale unde este semnalată prezența unui public numeros au fost efectuate de către polițiștii din Alba, pentru a verifica modul în care sunt respectate normele legale impuse pe perioada stării de alertă.

În perioada 26 – 28 iunie 2020, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba acționează, în sistem integrat, pe raza întregului județ, pentru verificarea modului de respectare a regulilor de distanțare socială, a măsurilor de protecție sanitară și pentru a preveni desfășurarea unor activități care ar conduce la creșterea numărului de infectări cu noul tip de coronavirus.

La controale, alături de polițiști participă jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Agenției Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba.

În cursul zilei de ieri, 26 iunie, au fost verificate 110 societăți comerciale care au deschis terase sau baruri în aer liber, iar angajații și clienții acestora au fost consiliați cu privire la importanța purtării măștii de protecție, necesitatea respectării distanțării sociale și a normelor de igienă.

A fost aplicată o sancțiune cu avertisment, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 43 la Legea 61/1991 privind liniștea publică, în valoare de 7.700 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea