Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| PERFORMANȚĂ la Evaluarea Națională 2021, în Țara Moților: Eleva care a luat nota 10 CURAT, la Matematică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Odată cu încheierea Evaluării Naționale din acest an și cu notele finale, după rezolvarea contestațiilor, într-un final publicate, unele rezultate au fost mai mult decât mulțumitoare pentru unii elevi din județul nostru.

Un astfel de exemplu este cel al Andreei Cosmina Pașca, eleva silitoare a Școlii Gimnaziale Ghețar, din comuna Gârda de Sus, care a obținut nota 10 curat la matematică și 9,80 la Limba și Literatura Română, obținând astfel binemeritata medie de 9,90 la Evaluarea Națională 2021.

„Încercuită” practic în clasament de elevi de 10 care provin aproape exclusiv din mediul urban, micuța moață a demonstrat, astfel, că rezultatele nu depinde neapărat de mediul în care înveți, ci de munca grea pe care ești dispus să o faci.

Întrebată de Ziarul Unirea care ar fi liceul la care aceasta ar dori să continue să studieze acum, după aflarea rezultatelor, Andreea a răspuns că își dorește să fie elevă a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, la specializarea Matematică-Informatică, Intensiv Informatică.

Mai mult, pentru a obține aceste rezultate mai mult decât îmbucurătoare, Andreea a transmis că nu a apelat la meditații sau ore în particular la nici o materie, ea reușind astfel să treacă peste acest examen pe propriile sale forțe.

Școala online a reprezentat un obstacol greu de trecut pentru mulți dintre elevii din țara noastră, din cauza mediului nou în care aceștia au fost nevoiți să învețe. Andreea Cosmina Pașca nu s-a lăsat totuși intimidată de această schimbare, spunând că nu a fost o piedică pentru ea.

La Evaluarea Națională din sesiunea iunie-iulie 2021 s-au înscris 2171 de absolvenți ai clasei a VIII-a, dintre cei 2429 de elevi înscriși în clasa a VIII-a în anul școlar 2020-2021, conform centralizării realizate de Comisia Județeană de la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea