Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| ”Pauza de lectură” la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia: Mod inedit de a petrece pauzele, citind

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii claselor V-VIII, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia, au răspuns cu bucurie și entuziasm provocării lansate de profesorii lor de a-și petrece una dintre pauze într-un mod inedit, citind.

Proiectul „Pauza de lectură” din cadrul campaniei „Toată școala citește” a început în 20 februarie 2020 cu elevii ciclului gimnazial și va continua în fiecare joi, timp de zece minute, în pauza de la 11 la 11.10, activitate în care vor fi implicați și elevii din ciclul primar.

În cadrul acestei activități, elevii și dascălii lor au citit împreună, atât în clase, cât și pe coridoare, într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă, descoperind plăcerea de a citi într-un spațiu mai puțin convențional și curiozitatea de a răsfoi o carte pentru a afla lucruri interesante.

La sfârșitul fiecărei luni, elevii vor participa la dezbateri care vor avea ca temă lectura citită, vor crea video-recenzii, afișe și postere pentru a încuraja actul lecturii în școală și acasă.

[nggallery id=7739]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea