Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Patinoarul artificial de 600 metri pătrați din Cugir, iluminat pe timp de seară, deschis oficial: Zeci de tineri, la distracție pe gheață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Așa cum s-a angajat în fața localnicilor, Primăria Cugir, a dat startul distracției pe patinoarul artificial situat în incinta Clubului Sportiv Orășenesc.

Amenajat pe o suprafață de aproximativ 600 metri pătrați și iluminat pet imp de seară, patinoarul artificial (în premieră la Cugir) s-a deschis vineri seara, în prezența primarului și viceprimarului localității, Adrian Teban, respectiv Călin Furdui.

Iubitorii celui mai frumos sport de iarnă au fost în marea lor majoritate copiii, care s-au prezentat la ,,Arena Cugir” cu aproape o oră înaintea deschiderii patinoarului. Administrația CSO le-a acordat patinatorilor un bonus pentru ziua deschiderii – fără a fi percepută taxa de participare, plătindu-se doar închirierea patinelor.

Patinoarul va fi utilizat zilnic între orele 10.00 – 22.00, capacitatea maximă pe patinoar fiind de 120 persoane. Acesta va funcționa indiferent de vremea de afară, cu ajutorul unei instalații care va produce gheață artificial, și care va permite funcționarea acestuia chiar și la temperaturi de + 15 grade Celsius.

Tariful de intrare pentru utilizarea patinoarului în perioada decembrie 2017 – 01 februarie 2018 este de 10 lei/oră, iar închirierea patine/oră este 5 lei. Aceste tarife vor fi încasate de Clubul Sportiv Orășenesc Cugir și se consideră venit la bugetul acestuia.

    (C.P.)

[nggallery id=5000]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pietoni care traversau neregulamentar, amendați de polițiștii din Alba: Acțiune în județ pentru creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pietoni care traversau neregulamentar, amendați de polițiștii din Alba: Acțiune în județ pentru creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor Nouă pietoni care traversau strada regulamentar au fost sancționați de polițiștii din Alba, în cadrul unei acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor. Citește și: Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea