FOTO. Patinoarul artificial de 600 metri pătrați din Cugir, iluminat pe timp de seară, deschis oficial: Zeci de tineri, la distracție pe gheață

Paul Voicu - Primar 2020

Așa cum s-a angajat în fața localnicilor, Primăria Cugir, a dat startul distracției pe patinoarul artificial situat în incinta Clubului Sportiv Orășenesc.

Amenajat pe o suprafață de aproximativ 600 metri pătrați și iluminat pet imp de seară, patinoarul artificial (în premieră la Cugir) s-a deschis vineri seara, în prezența primarului și viceprimarului localității, Adrian Teban, respectiv Călin Furdui.

ELIT

Iubitorii celui mai frumos sport de iarnă au fost în marea lor majoritate copiii, care s-au prezentat la ,,Arena Cugir” cu aproape o oră înaintea deschiderii patinoarului. Administrația CSO le-a acordat patinatorilor un bonus pentru ziua deschiderii – fără a fi percepută taxa de participare, plătindu-se doar închirierea patinelor.

Patinoarul va fi utilizat zilnic între orele 10.00 – 22.00, capacitatea maximă pe patinoar fiind de 120 persoane. Acesta va funcționa indiferent de vremea de afară, cu ajutorul unei instalații care va produce gheață artificial, și care va permite funcționarea acestuia chiar și la temperaturi de + 15 grade Celsius.

Mihail David - 2020

Tariful de intrare pentru utilizarea patinoarului în perioada decembrie 2017 – 01 februarie 2018 este de 10 lei/oră, iar închirierea patine/oră este 5 lei. Aceste tarife vor fi încasate de Clubul Sportiv Orășenesc Cugir și se consideră venit la bugetul acestuia.

    (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...