Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Părinţii – preşcolari pentru o zi la Grădiniţa nr. 9

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

gradi1Săptămâna „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!” a fost una bogată în evenimente plăcute la Grădiniţa nr. 9 din Alba Iulia, pe parcursul acesteia copiii au învăţat să mânânce sănătos, fiecare grupă pregătind salate de fructe şi legume, au învăţat să preţuiască lectura, primind câte o cărticică de colorat de la bibliotecarele Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga”, şi au participat la activităţi instructiv-distractive, împreună cu părinţii lor. Astfel, preşcolarii grupei mici au  învăţat cât de important este să protejeze natura şi au confecţionat jucării din materiale reciclabile.

Copiii grupei mijlocii au dat viaţă celor 4 anotimpuri realizând lucrări de gradi2pictură, colaje şi machete, iar preşcolarii grupei mari le-au amintit părinţilor că jocul nu este doar pentru copii şi că oricând poţi să pui în scenă o poveste, să cânţi, să afli că şi scăunelele pot fi… muzicale, creându-se o stare de bună dispoziţie generală.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Prichindeii au organizat şi o după-amiază cu „Tradiţii şi obiceiuri populare”, în cadrul căreia au prezentat jocuri populare, i-au învăţat şi pe părinţi paşii de dans, au spus glume, ghicitori şi au interpretat cântece din folclorul copiilor, iar solistul Ovidiu Bibolar, în calitate de părinte, a încântat asistenţa cu câteva melodii populare din zona Apusenilor.

Pe tot parcursul activităţilor atmosfera a fost una de bucurie, relaxare, bună dispoziţie şi colaborare. Copiii au vizitat Cetatea Alba Carolina şi Muzeul gradi3Naţional al Unirii, în program fiind inclusă şi o activitate de încondiere a ouălor împreună cu doamnele de la Centrul de Zi pentru Vâstnici, precum şi confecţionarea de felicitări de Paşti.

„Activităţile au fost pregătite de educatoarele Edina Nagy, Liliana Hondola, Mădălina Luduşan, Eugenia Preluca, Ana-Maria Briciu, Ana Stânea, Mariana Bogdan, Nicoleta Truţă. Felicitări copiilor şi doamnelor educatoare!”, a spus directoarea Maria Luduşan.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum Ouăle fierte și vopsite de Paște pot fi păstrate fără coajă până la 4 zile, iar cele decojite sau umplute – până la 48 de ore în frigider. Le puteți folosi în salate, gustări sau puteți face o tartă italiană de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea