Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| Părintele Arhiepiscop Irineu, vizită pe șantierul noii grădinițe construite de Arhiepiscopia Alba Iuliei în municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| Părintele Arhiepiscop Irineu, vizită pe șantierul noii grădinițe construite de Arhiepiscopia Alba Iuliei în municipiu

În cursul zilei de luni, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu, însoțit de părintele arhidiacon Rafael Orzeiu, consilier economic, și de părintele Petrișor Muntean, inspector eparhial, a efectuat o vizită pe șantierul noii grădinițe care se construiește în municipiul Alba Iulia.

La fața locului, Înaltpreasfinția Sa a evaluat stadiul lucrărilor și a purtat discuții cu domnul Cornel Florea, managerul firmei de construcții ce execută lucrarea, despre situația lucrărilor la noua grădiniță aflată în construcție.

Arhiepiscopia Alba Iuliei a demarat un nou proiect socio-educațional pentru a veni în sprijinul nevoilor comunității locale și a tinerelor familii.

Proiectul presupune edificarea unei noi grădinițe moderne în municipiul Alba Iulia, unde vor putea beneficia de servicii educaționale un număr de aproximativ 65 de copii.

Campusul unității preșcolare va cuprinde o clădire generoasă cu spații adecvate pentru activitățile educative ale copiilor, sală de mese, sală multifuncțională, un paraclis pentru rugăciune, un amfiteatru în aer liber și o grădină pentru activități de tip outdoor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT rutier pe autostrada A10. Două mașini s-au ciocnit în zona Alba Iulia Sud, pe sensul Aiud-Sebeș

Bogdan Ilea

Publicat

în

ACCIDENT rutier pe autostrada A10. Două mașini s-au ciocnit în zona Alba Iulia Sud, pe sensul Aiud-Sebeș Vineri dimineața, 24 mai, în jurul orei 05:30 un accident rutier s-a produs pe autostrada A10, în zona Alba Iulia Sud, sensul Aiud-Sebeș. O persoană rănită ușor are nevoie de îngrijiri medicale. Citește și: VIDEO | INCENDIU de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea