Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO PAEM Alba: “Parlamentul European al Tinerilor”, în vizită la Parlamentul European la Bruxelles

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

poza 1 vizitaÎn cadrul proiectului ”Parlamentul European al Tinerilor”, implementat de Fundaţia PAEM Alba, în perioada mai 2013-aprilie 2014, s-a desfășurat vizita de lucru la Parlamentul European din Bruxelles, Belgia. Scopul acestei vizite a fost de a stabili relații pe termen lung și parteneriate cu reprezentanți ai Instituțiilor Europene şi ONG-urilor, pentru a dezvolta viitoare proiecte având la bază implicarea cetățenilor europeni de mâine, respectiv tinerii.

 La vizită au participat membrii echipei de implementare a proiectului, dar și echipa câștigătoare a concursului organizat în cadrul proiectului. Echipa formată din 5 tineri din județul Harghita, desemnată câștigătoarea concursului ”Ce sunt alegerile europene?”, a avut ocazia unică de a vizita Instituțiile Europene de la Bruxelles și în special de a participa la întâlniri cu membri ai Parlamentului European, asistenți europarlamentari şi funcționari europeni.

poza 2 vizitaAtât echipa de implementare a proiectului, cât și cei 5 tineri participanți la vizită, și-au aprofundat cunoștințele despre rolul și funcțiile Parlamentului European, dobândind o părere mult mai clară cu privire la importanţa Parlamentului European în promovarea politicilor pentru tineret la nivel european şi cu privire la direcțiile strategice de viitor în rândul tinerilor.

Proiectul ”Parlamentul European al Tinerilor” a fost finanțat de Direcția Generală pentru Comunicare din cadrul Parlamentului European.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea