Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Pachete de Crăciun pentru 250 de familii nevoiaşe din judeţul Alba, de la Crucea Roşie filiala Alba Iulia, prin Banca de Alimente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

crucea rosie03Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba şi-a intensificat eforturile pentru a fi alături de persoanele cu o situaţie materială precară şi cu o vulnerabilitate socială crescută, din comunitate. În acest sfârşit de an 2014, prin intermediul programului Banca de Alimente, organizaţia  a sprijinit cu pachete alimentare, 250 familii din Judeţul Alba, aflate în evidenţa filialei şi a Direcţiei de Asistenţă Socială, din cadrul Primăriei municipiului Alba Iulia.

Gestul lor a fost susţinut de Fundaţia Carrefour şi Carrefour România, parteneri de bază ai Crucii Roşii Române în implementarea programelor umanitare la nivel naţional.

crucea rosie01Adiţional, în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, din resurse proprii şi cu ajutorul unor oameni de bună credinţă din cadrul firmei Supremia Grup, Crucea Roşie a avut oportunitatea de a susţine alte 50 de familii cu necesităţi materiale şi 30 copii instituţionalizaţi cu alimente neperisabile, dulciuri, cozonaci, îmbrăcăminte şi alte bunuri.

Astfel de colaborări cu persoanele juridice, în vederea derulării acţiunilor cu tentă socială, demonstrează că Umanitatea este o calitate a tuturor oamenilor şi că preocuparea pentru soarta celor fără speranţa zilei de mâine constituie o prioritate.

Pentru a asigura buna desfăşurare a activităţilor din această perioadă, Crucea Roşie Alba a putut conta pe voluntarii săi, care prin implicarea şi devotamentul faţă de organizaţia noastră, au reprezentat un sprijin de nădejde, donând timp pentru pregătirea şi transportarea pachetelor la beneficiarii identificaţi.

crucea rosie02În spiritul sărbătorilor, Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba mulţumeşte tuturor colaboratorilor şi oamenilor cu suflet care cred că umanitatea un este o alegere, ci un principiu, şi le urează Sărbători Fericite! şi La mulţi ani!

Născută din grija de a ajuta, fără discriminare, Crucea Roşie se angajează să prevină  şi să aline suferinţele oamenilor în orice împrejurare. Scopul săau este acela de a proteja viaţa şi sănătatea şi de a asigura respectarea fiinţei umane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea