FOTO| Pachete cu alimente de bază pentru persoanele dezavantajate, la Câmpeni: Ce condiții trebuie îndeplinite pentru a beneficia de ajutor

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Începând de luni, 27 iulie, până vineri 31 iulie, în intervalul orar 12:00 – 16:00, se vor distribui 324 de pachete cu alimente pentru persoanele aflate în evidența Direcției de Asistență Socială Câmpeni. Aceste persoane trebuie să îndeplinească următoarele condiții, potrivit O.U.G., nr 84/21.05.2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării POAD – Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020 din Fondul European destinat celor mai defavorizate persoane, Art. 3,alin. (1),lit. a) și lit. b) pot beneficia de ajutoare constând în pachete cu alimente:

– persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social) acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul mimim garantat, cu modificările și completările ulterioare

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

– familiile beneficiare de alocație pentru susținere familiei, acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind modificările și completările ulterioare.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Persoanele care corespund acestor condiții sunt așteptate la Sala de sport nr 2, lângă școala silvică. Persoanele care vor veni pentru aceste pachete, sunt rugate să respecte regulile de distanțare socială și să poarte mască în interior. Sănatate tuturor!”, a transmis primarul orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei