Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Ospăț de zile mari, în apropiere de Alba Iulia. Ziua vânătorului și pescarului a fost marcată așa cum se cuvine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A opta ediție a Zilei vânătorului și pescarului a avut loc, în cursul acestui sfârșit de săptămână, în apropiere de Alba Iulia. S-au întins mesele, ceaunele pline de bunătăți erau la tot pasul iar un porc mistreț la proțap nu putea lipsi de la un asemenea ospăț de zile mari. Cu această ocazie, zeci de vânători din tot județul și-au pus armele în cui, pe care le-au schimbat cu ustensilele din bucătărie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu toţii şi-au arătat abilităţile în a pregăti cele mai gustoase preparate din carne de mistreţ şi căprior, iar rezultatul, vă lasă gura apă.

Carnea de vânat a fost preparată după reţete numai de vânători ştiute.

Vânătorii au lucrat în echipe, ceaunele au dat în clocot, iar mireasma de legume şi carne de vânat a făcut că aşteptarea pentru pofticioşi să fie grea.

Am băgat zarzavatul la călit, ceapă, ardeii, carnea, codimentele, la foc mic nu flacără mare numai chiar să bulbucească” a precizat unul dintre participanți.

Alţii au pus la proţap un porc mistreţ, care s-a perpelit la foc domol pentru o aromă desăvârşită. De pe mese nu au lipsit nici preparatele din carne de vânat.

Preparate pe bază de carne de vânat, după reţete de peste 40 de ani, pastrămi de cerb, pastramă de mistreţ, foarte sănătoasă, fără E-uri, calitatea lor este altceva decât ce găsim în comerţ.” a declarat un alt participant.

Vânătorii din Alba au sărbătorit ieri a opta ediţie a zilei vânătorului şi pescarului.

sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea