Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: O nouă conducere la Clubul Elevilor Liberali din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Foto.8Vineri, 3 octombrie a.c., la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, în prezența a circa 100 de participanți, s-a desfășurat Adunarea Generală a Clubului Elevilor Liberali din Alba Iulia, care a avut ca principal punct pe ordinea de zi alegerea unei noi echipe de conducere a organizației.

La eveniment au participat, ca și invitați, diverși lideri locali ai tinerilor liberali: Gabriel Lupea – președintele TNL Alba Iulia, Roxana Vlas – președinta CSL Alba, Emil Toma – vicepreședinte TNL Alba, Cristian Puie – secretar general TNL Alba etc. De asemenea, s-au aflat alături de mai tinerii lor colegi și consilierul local Rareș Buglea (vicepreședinte al PNL Alba Iulia) și Adrian Simion (purtător de cuvânt al PNL Alba), acesta din urmă fiind și cel care a condus lucrările Adunării Generale.

Invitații le-au vorbit membrilor și simpatizanților CEL Alba Iulia despre importanța implicării în acțiunile civice și despre necesitatea de a-i convinge pe colegii și prietenii lor majori să meargă la vot, proximele alegeri (cele pentru președinția României) fiind o modalitate excelentă de a-și dovedi interesul pentru evoluția politică a țării, chiar de la vârsta lor.

După discursurile invitaților a urmat procedura de alegere a noului birou de conducere al CEL Alba Iulia, în cursă înscriindu-se 16 competitori, dintre care doi pentru funcția de președinte: Miclăuș Andrei (Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia), Mocean Maria (Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia).

Conform rezultatelor alegerilor, noul birou de conducere al CEL Alba Iulia, ales pentru o perioadă de un an, va avea următoarea componență: Miclăuș Andrei (președinte), Lupea George, Maier Bogdan, Mocean Maria (vicepreședinți), Chirilă Denisa, Făget Larisa, Indrei Carina, Ioaniciu Andreea, Moldovan Luminița, Rad Ioan George, Seleșan Robert (membri) Ștef Roxana (supleant).

La finalul alegerilor, noul președinte al CEL Alba Iulia a declarat: „Mă bucur foarte mult pentru rezultat și vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru susținere, dar și Mariei Mocean pentru competiția frumoasă în care ne-am angrenat amândoi. Sunt sigur că vom face o echipă foarte bună și, împreună cu colegii din PD-L vom fi, treptat, tot mai puternici și ne vom păstra locul, pe care îl avem de câțiva ani buni, de cea mai puternică organizație de acest fel din județ. Sunt conștient că ne așteaptă un mandat greu, mai ales că acum suntem exact la începutul unei campanii electorale. Evident că și noi ne vom implica, alături de colegii noștri de la TNL și CSL, în campania pentru domnul Iohannis, astfel încât pe 16 noiembrie domnia sa să fie ales președinte. În final voi spune doar atât: elevii liberali din Alba Iulia îl susțin pe Klaus Iohannis la președinție!”

Conform Regulamentului de Organizare și Funcționare al Tineretului Național Liberal, președintele CEL Alba Iulia, va avea calitatea de invitat permanent cu drept de vot consultativ la ședințele BPT TNL Alba. Noul birou de conducere al CEL Alba Iulia urmează să fie supus validării Biroului Permanent Județean al TNL Alba.

Comunicat de presă/Biroul de presă al PNL Alba

[nggallery id=2396]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea