Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO | O grupare care se ocupa cu trafic de droguri în Sibiu, destructurată cu ajutorul polițiștilor BCCO Alba Iulia. Trei persoane, reținute în urma a șase percheziții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O grupare care se ocupa cu trafic de droguri în Sibiu, destructurată cu ajutorul polițiștilor BCCO Alba Iulia. Trei persoane, reținute în urma a șase percheziții

O grupare care se ocupa cu trafic de droguri în Sibiu a fost destructurată cu ajutorul polițiștilor BCCO Alba Iulia. După șase percheziții domiciliare au fost reținute trei persoane implicate.

 

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat 6 percheziții domiciliare, în județul Sibiu, în două cauze penale, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată. Trei persoane au fost reținute.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2023, persoanele cercetate ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc, către consumatori din județul Sibiu, cu prețuri între 35 și 60 de lei pentru un gram.

Cercetările efectuate au relevat și faptul că unul dintre bănuiți i-ar fi aprovizionat cu droguri de risc pe ceilalți doi.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe plicuri cu substanță cristalizată, cu substanță vegetală, recipiente conținând canabis și cristal, cântare electronice de precizie, telefoane mobile și alte sisteme informatice, susceptibile a fi fost folosite în activitatea infracțională, precum și alte mijloace de probă.

Citește și: Percheziții în Alba Iulia: Tânăr de 19 ani, din Buzău, reținut de polițiști după ce ar fi înșelat mai multe persoane prin metoda „Cabana”

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, față de 3 bărbați, cu vârste de 24, respectiv 25 de ani, din județul Sibiu, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu, cu propunere de arestare preventivă a persoanelor în cauză, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La activități au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Sibiu, Alba și Vâlcea.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un albaiulian și o italiancă, vicecampioni mondiali în China, la Dans Sportiv, la WDSF World Championship Standard U21 – Wuhan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un albaiulian și o italiancă, vicecampioni mondiali în China, la Dans Sportiv, la WDSF World Championship Standard U21 – Wuhan Aurora, o tânără italiancă rezidentă în Alba Iulia și Șerban au cucerit titlul de vicecampioni mondiali la Dans Sportiv în cadrul WDSF WORLD CHAMPIONSHIP Standard U21 – Wuhan, China.  Nu este singura performanță remarcabilă a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea