FOTO| O femeie de 72 de ani din Alba Iulia s-a sinucis prin spânzurare

sinucidere01În această seară, în jurul orelor 18.00 o femeie în vârstă de 72 de ani din municipiul Alba Iulia s-a sinucis prin spânzurare, conform Inspectoratului de Poliție al Județului Alba.

Femeia a fost găsită la scurt timp de către fiul său, tragicul eveniment fiind semnalat apoi prin  112. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție și un echipaj SMURD, care a încercat fără succes să o resusciteze.

UPDATE: ”La data de 14.07.2014, orele 18.00, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia mun. Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 72 de ani a fost găsită de fiul ei, decedată prin spânzurare, în apartamentul în care acesta domiciliază. Din primele verificări efectuate poliţiştii au stabilit că victima se afla de mai mult timp in stare de depresie, fiind sub tratament. Persoana decedată a fost transportată la Morga Serviciului de Medicină Legală Alba in vederea efectuării autopsiei şi stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă”, precizează reprezentantul IPJ Alba

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...