Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. O familie cu un copil, salvată de jandarmii montani, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-o prăpastie din Munţii Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

O familie cu un copil a fost salvată de jandarmii montani, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-o prăpastie din Munţii Apuseni.

Oamenii, din localitatea Poiana Vadului, judeţul Alba, care s-au răsturnat cu maşina într-o prăpastie din Munţii Apuseni, au fost salvați de jandarmi după ce bărbatul a reuşit să urce până la marginea drumului şi să ceară ajutor.

Un echipaj de jandarmi montani din Alba, care se mergea din Alba Iulia spre Arieşeni, a fost oprit, miercuri, de către un bărbat care cerea ajutor, pe marginea drumului şi care le-a spus că a derapat într-o curbă periculoasă şi s-a răsturnat cu maşina într-o prăpastie.

Bărbatul a mai spus că este din Poiana Vadului şi mergea împreună cu soţia şi fetiţa lor, dinspre Zlatna, spre Abrud.

El a mai explicat că după răsturnarea maşinii, nici el, nici soţia lui nu şi-au mai putut găsi telefoanele mobile, pentru a cere ajutor.

Jandarmii au coborât la locul unde s-a prăbuşit maşina, o zonă foarte greu accesibilă, unde au găsit celelalte două victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Alba, Adela Toma, soţia bărbatului era rănită la o mână şi acuza dureri de cap şi de spate.

Jandarmii au apelat serviciul unic de urgenţă 112, iar familia a fost preluată şi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România Pălăriile Dădârlat, brandul românesc care a luat naștere în Alba de mai bine de un secol, produse din generație în generație cu multă iubire, pasiune și suflet, sunt vedetele festivalului UNTOLD care a debutat astăzi, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea