Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| O comună din ALBA a amenajat un loc de joacă pentru copii. Primar: „Mereu, în atenția noastră, prichindeii din comunitate”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O comună din ALBA a amenajat un loc de joacă pentru copii. Primar: „Mereu, în atenția noastră, prichindeii din comunitate”

Primarul comunei Stremț, Popa Traian Ștefan, a anunțat cu entuziasm deschiderea unui nou loc de joacă pentru copiii din comunitate.

El a afirmat că joaca este un mod natural și plăcut pentru copii de a rămâne activi, voioși și fericiți, și că aceștia au nevoie de diverse oportunități de joacă, mai ales în perioada grădiniței, pentru a avea o sănătate fizică bună și pentru a învăța abilități de viață.

Acest nou loc de joacă va oferi copiilor din comuna Stremț și din localitatea vecină, Teiuș, o oportunitate de a socializa cu alți copii și de a dezvolta abilități necesare pentru o dezvoltare armonioasă.

Prin această inițiativă, Primăria Stremț demonstrează angajamentul său față de bunăstarea copiilor din comunitate și față de creșterea unei generații sănătoase și fericite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea