Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: O clasă de la Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” din Cugir a terminat şcoala postliceală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

scoala Cugrl0010Miercuri, la Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir s-a strigat pentru ultima dată catalogul pentru clasa care a participat la cursurile postliceale de zi, cu durată de un an, în pregătirea „Tehnician – operator – maşini cu comanda numerică nivel 3 avansat”.

Va fi prima promoţie de absolvenţi a acestor cursuri, după o întrerupere de 10 ani, care au şansa   ca la examenele de la începutul lunii iulie a.c, să primească certificatul de calificare profesională, în domeniul maşinilor cu comandă numerică, atestat recunoscut în ţările Uniunii Europene.

Potrivit profesorului Camelia Dumitrean, dirigintele clasei, cei 29 de cursanţi care au finalizat astăzi cursurile postliceale vor avea de susţinut, peste două săptămâni, un scoala Cugrl0002examen de absolvire, constând într-o probă practică, o proba scrisă, precum şi susţinerea orală a unei probe de specialitate.

La evenimentul de miercuri, desfăşurat în Cabinetul Tehnologic al profesoarei Camilia Dumitrean au participat directorul colegiului Alexandru Micaciu şi profesorului Dorin Scânteie, care au ţinut să-i felicite pe viitorii absolvenţi pentru ambiţia de a duce la bun sfârşit demersul lor şi le-a dorit ca tot ce au învăţat în timpul şcolii să le fie de folos. Toţi cursanţii au primit din partea dirigintei câte o diplomă de participant şi câte o floare.

De menţionat că, în programa de învăţământ a Colegiului, pentru anul şcolar 203-2014 sunt prevăzute a se organiza cursuri postliceale, relaţii în acest sens putând fi obţinute la secretariatul  instituţiei. (C P )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea