Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Noul radar-pistol intrat recent în dotarea polițiștilor rutieri din Alba Iulia a primit ”botezul” Facebook-ului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Utilizatorii din Alba Iulia a rețelei de socializare au putut vedea ”la lucru” noul radar-pistol intrat recent în dotarea polițiștilor rutieri din municipiu. Locul și ora la care s-a acționat cu aparatul ultraperformant au fost anunțate pe grupurile utilizate de șoferi. Tot pe Facebook a început să ”circule” și o poză din timpul acțiunii de verificare a vitezei derulate azi în oraș.

Pistolul radar cu laser, de ultimă generație, care poate înregistra viteza unui vehicul de la o distanţă de peste un kilometru, în mai puțin de o jumătate de secundă, a intrat, recent, în dotarea polițiștilor rutieri din Alba Iulia. Noua achiziție, cumpărată de administrația locală cu 54.000 de lei, a fost cedată gratuit spre folosință, în baza unui contract, Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Radarul pistol este omologat conform legislației în vigoare și poate acționa atât pe timp zi, cât și pe timp de noapte, indiferent de condițiile meteorologice. Aparatul este nedectabil de dispozitivele antiradar și dispune de o cameră video de înalta fidelitate, capabilă să redea marca maşinii, plăcuţa de înmatriculare şi chiar trăsăturile faciale ale şoferului.

Municipalitatea a subliniat că investiția a fost făcută din bugetul local ca o măsură suplimentară pentru creșterea siguranței rutiere în oraș.

FOTO: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea