Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Nou magazin de materiale de construcții, instalații și produse pentru amenajări interioare la Blaj. Bona-Lux: „Casă, construiești cu noi!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lume, lume, Blajul are propriul magazin universal de materiale de construcții, instalații și produse pentru amenajări interioare.

Îl cheamă Bona-Lux și se află în lunca Tiurului, între Tiur și Veza, pe strada Costache Negri. Toată zona Târnavelor are acum cu cine își face casă, cu cine reamenaja interiorul, curtea, unde se aproviziona pentru mici sau mari lucrări de construcție. Mai știți când trebuia să mergeți la Alba Iulia, Sibiu sau Târgu Mureș pentru uși de nu știu care, pentru cada visurilor dumneavoastră, din aia cu piciorușe de ceva animal sălbatic, pentru o lustră mai Feng Shui? Îi gata, aveți de toate, aici, aproape, în Blaj.

„Casă, construiești cu noi”, acesta este sloganul celor de la Bona Lux, o firmă înființată în 1995, care a pornit cu un depozit de materiale de construcție, depozit ce funcționează și astăzi, la Șona, și care s-a extins în forma acestui magazin de la Blaj, deschis luna trecută.

O investiție de circa 800.000 de euro, loc de muncă pentru 35 de oameni, pentru care patronii au amenajat și o bucătărie cu tot ce trebuie, o construcție ce se desfășoară pe circa 3.300 mp, cu 80 de locuri de parcare, amenajată pe un teren cumpărat cu banii jos și nu concesionat, un univers al materialelor de construcții, sanitare și al instalațiilor, asta este astăzi Bona Lux, la începutul unui nou drum. Treizeci și cinci de ani are și Bogdan Folea, tânărul care s-a înhămat la proiectul care s-a născut din dorința de a satisface nevoile clienților, care depășeau oferta din depozitul de la Șona.

Bona Lux oferă produse aranjate pe cinci raioane, după cum urmează: 1. Amenajări interioare: gresie (120 de modele), parchet (45 de modele), faianță, obiecte sanitare, mobilier sanitar, uși metalice sau de termopan, ferestre termopan, și așa mai departe. Tot aici, pentru inspirație, găsiți amenajate și 12 mini băi; 2. Instalații electrice: corpuri de iluminat, tehnice, pentru interior și exterior, cabluri electrice, rulouri, siguranțe, prize întrerupători, becuri, toate cele. 3. Scule și unelte: bormașini, flexuri, burghie, scule electrice, mașini de tăiat gresia, de bătut pavele, scule pneumatice, compresoare, circulare, aspiratoare pentru construcții o groază de alte cuvinte din acestea, străine mie, termeni de specialitate, cum ar veni. 4. Instalații termice: de încălzire – calorifere, țevi, cupruri, polietilenă; pe partea de răcire – ventilatoare, aeroterme, aparate de aer condiționat. Tot aici găsiți boilere, centrale termice, șemineuri electrice, pe combustibil solid, sobe etc. 5. Materiale grele: polistiren, adezivi, ciment, elemente pentru acoperiș, sisteme de scurgere, drenaj, zidării, cărămidă, bolțari, BCA-uri, pavaje, fier beton, țiglă metalică sau ceramică, șindrilă, lambriuri, scări de mansardă, de lemn, aluminiu.

Magazinul are și un sector dedicat grădinii, cu unelte clasice de grădinărit, motocoase, drujbe, unelte electrice, accesorii, grătare, ghivece, pământ de flori, piatră decorativă și tot ce ține de partea de irigat dar și multe altele, trebuie să mergeți să vedeți.

Pentru viitor, Bogdan Folea are în plan diversificarea gamei de produse, de exemplu în ceea ce privește amenajarea interiorului, a văzut ceva frumos la partenerii polonezi, de la care provine mare parte din marfă, ceva lambriuri care imită gresia ori tapetul, și pe partea de iluminat, corpuri noi, în tendințe, politica firmei fiind, de altfel, să ofere produse cât mai deosebite de ce oferă magazinele concurente, pentru a satisface nevoia de unic, de nemaivăzut, a clienților.

Ați reținut? Bona Lux, dați o tură, că nu e cu intrare, poate vă luați ceva frumos, sau vă vine inspirația să vă apucați de un proiect nou prin bătătură! (D.M.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea