FOTO| Noile mașini din dotarea Poliției, cu un tricolor minuscul și cu ,,iz” ca și al celor germane, tot mai prezente pe străzile din Alba Iulia

Noile mașini din dotarea Poliției Române au început să iasă timid la iveală pe străzile orașului nostru, una dintre ele fiind chiar și pozată în timp ce se bucura de un ,,repaus”.

Automobilele dispun de o nouă inscripționare verde-albastră şi sunt colantate în culori în culori care copiază destul de mult modelul mașinilor de poliție din Germania. Ulterior, mai multe vehicule vor ajunge şi în parcurile altor inspectorate de poliţie, deşi nu se menţionează dacă le vor înlocui pe cele vechi.

ELIT

Ministerul Afacerilor Interne plătește în total 100 de milioane de euro pentru cele peste 6.700 de automobile contractate de la Dacia la Mioveni, dar și două exemplare Dokker produse în Maroc.

În total sunt peste 3.000 berline Logan și 3.382 SUV-uri Duster, care vor fi livrate treptat de compania deținută de Renault Group. Minstrul Marcel Vela a spus că vrea să reîmprospăteze imaginea Poliției Române, pe care dorește să o transforme în Poliția Națională.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419