Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Noi treceri de pietoni înălțate în Alba Iulia. A început amenajarea de parcări pe suprafețele ocupate de fostele garaje demolate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni vor demara lucrările de înălțare a altor treceri de pietoni din municipiul Alba Iulia. Este vorba despre trecerea de pe Bulevardul  Încoronării, la intersecția cu strada Cetății și trecerea de pe strada Lalelelor, la intersecția cu Crizantemelor. S-a început de asemenea și amenajarea de platforme de parcare pe suprafețele ocupate de fostele garaje demolate, în prezent lucrându-se  în vecinătatea tribunalului.

Primarul Mircea Hava a anunțat începerea lucrărilor joi, într-o postare pe Facebook.

„În sens larg se cheamă siguranță rutieră, la propriu, vrem să se întâmple cât mai puține lucruri nedorite. Iar dacă ce se vede pe asfalt nu ajunge, suplimentăm cu treceri de pietoni înălțate. Antidot la neatenție și motiv de a schimba dacă nu atitudinea, cel puțin viteza.

De luni, începem modificările la intersecțiile din imagini, Cetății cu Încoronării și Crizantemelor cu Lalelelor. La cea din urmă, nu exista nici trecere semnalizată. În plus, am început amenajarea de platforme de parcare pe suprafețele ocupate de fostele garaje demolate. Se lucrează în vecinătatea tribunalului”, a precizat edilul orașului.

Reamintim că treceri de pietoni similare au mai fost amenajate în municipiul Alba Iulia, pe strada Nicolae Bălcescu, respectiv pe Octavian Goga, în dreptul Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” și în dreptul Casei de Pensii și Poliției Alba şi pe strada Mărăşeşti, pe strada Cloşca, în apropiere de intersecţia cu strada Anrsberg, pe Bulevardul Republicii, în Ampoi 3, aproape de staţia de autobuz, la intersecţiei cu strada Arieşului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea