Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Nicolae Stanciu, recital în Arabia Saudită: gol și pasă decisivă în disputa românilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Nicolae Stanciu a dat recital în Arabia Saudită, cu un gol și un assist, în duelul românilor! Fostul unirist a fost eroul formației Damac FC, a făcut o primă repriză perfectă și a fost cel mai bun de pe teren.

Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a fost esenţial pentru formaţia Damac FC, în meciul câştigat cu scorul de 2-1 în deplasare cu Al-Okhdood, sâmbătă, în etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal. Nicolae Stanciu a deschis scorul în min. 10 (șut în dreapta portarului, din centrul careului) şi a pasat decisiv la golul croatului Domagoj Antolic (37) – execuție perfectă a unui corner.

Stanciu, care a jucat tot meciul pentru echipa antrenată de Cosmin Contra, are 4 goluri şi 7 assist-uri în acest sezon, în 23 de partide jucate. La gazde, fundaşul Andrei Burcă a fost integralist, iar atacantul Florin Tănase a fost înlocuit la pauză. Stanciu a fost omul meciului și a primit cea mai mare notă pe platforma SofaScore, 8,4. De partea cealaltă, Tănase a primit 6,7.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Fostul unirist a făcut o prima repriză excelentă în Al Akhdoud – Damac, duel contând pentru etapa a 28-a din Saudi Pro League. Internaționalul român a deschis scorul și a oferit pasa de gol la reușita care a dublat avantajul echipei pregătite de Cosmin Contra. S-a încheiat 1-2. După această victorie, Damac s-a menținut pe locul 8 în primul eșalon din Arabia Saudită, cu 38 de puncte. De partea cealaltă, Al-Okhdood se află pe penultima poziție, cu doar 24 de puncte și patru eșecuri la rând.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea